Werken bij KleintjeZuid

Werken bij KleintjeZuid biedt je dagelijks de mogelijkheid om de wereld door de ogen van kinderen te zien en hen met liefde en aandacht te begeleiden bij het ontdekken en verkennen van zichzelf en de omgeving. Je investeert dagelijks in de ontwikkeling van elk kind, zodat zij de toekomst met de nodige vaardigheden en vertrouwen tegemoet kunnen gaan. Later begint immers vandaag.

We ontmoeten je graag!

Werken bij KleintjeZuid betekent elke dag met plezier naar je werk! Je ochtend start met een grote glimlach van de kinderen op de groep en de dankbaarheid van ouders die hun kind vol vertrouwen bij je achter laten. Daarnaast werk je in een jong en groeiend bedrijf, met veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Samen investeren we in de toekomst, van de kinderen en van jou! 

Wanneer jij je aansluit bij ons team, maak je direct kennis met onze eigen KleintjeZuid Academie. Ons online platform waar jouw professionele ontwikkeling centraal staat. Nog voor je eerste werkdag ben je officieel ‘On Board’ KleintjeZuid en goed op de hoogte van onze werkwijze. Ook vind je hier informatie, filmpjes en online cursussen waarvan je de inhoud meteen kan toepassen tijdens je werk. Door te investeren in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, kunnen we de best mogelijke zorg voor onze kinderen garanderen.

Onze 6 vestigingen bevinden zich op unieke locaties in Amsterdam Zuid, waar wij zowel kinderdagverblijf, voorschool- als naschoolse opvang bieden. Waar ligt jouw voorkeur? Bekijk hieronder onze vacatures, we ontmoeten je graag! 

Vacatures

HR adviseur

Ben jij een enthousiaste HR-professional met een proactieve instelling en een gedreven mentaliteit? KleintjeZuid, een groeiende organisatie met diverse opvangmogelijkheden verspreid over meerdere locaties in Amsterdam Zuid, zoekt een HR adviseur voor 27-32 uur per week om ons team op het gezellige hoofdkantoor te versterken.

BOL Stagiaires pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker).

Ook dit is werken bij KleintjeZuid!

100% Reiskosten-vergoeding

We hechten waarde aan jouw inzet en willen hiermee bijdragen aan een soepele reis naar jouw werkplek en de kinderen toe. 

Voorrang op de wachtlijst & 10% korting

We geloven in de ondersteuning van een goede werk-privé balans voor onze werknemers. 

KleintjeZuid Academie

Om te blijven groeien en je eigen vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen. 

Intentie tot een vast contract

We streven naar een langdurige samenwerking en de intentie om een vast contract aan te bieden als erkenning voor jouw waardevolle bijdrage. 

Doorgroei-mogelijkheden naar schaal 7

Jouw professionele pad verder ontwikkelen in de rol als specialist of vestigingsmanager, moedigen we alleen maar aan!

Bonussen 

1000 tekenbonus na verlenging van je contract! Daarnaast een flinke aanbrengpremie als blijk van waardering voor het verwelkomen van nieuwe teamleden. 

Nieuws

STOP pesten!

STOP pesten! 19 april is het de Landelijke dag tegen pesten, daarom staan we aankomende weken extra stil bij dit thema. We vertellen graag hoé!

KleintjeZuid X Cityplot

Van voorjaar tot najaar krijgen onze kinderen leuke en leerzame tuinlessen aangeboden. KleintjeZuid heeft een samenwerking met het stadsboerinnen collectief ‘Cityplot’. 

Paasontbijt bij KleintjeZuid!

Wát een gezelligheid en blije gezichtjes!

Contact met HR; ook via WhatsApp

Heb je vragen over onze vacatures of wil je meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen, we ontmoeten je graag! Warme groet, Esra & Aniek

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV