Werken bij

#laterbegintvandaag

Werken bij

#laterbegintvandaag

#laterbegintvandaag

Werk jij graag bij een organisatie waar jij je volop kunt ontwikkelen en waar energie, kracht, plezier én duurzaam centraal staan? Bekijk onze vacatures hiernaast en kijk of er iets is dat bij je past.

Spreken onderstaande kernwaarden je aan?

Plezier

Dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat en met een glimlach weer naar huis; dát vinden wij erg belangrijk. Elke dag een glimlach, bij de kinderen, de ouders maar ook bij jou!

Duurzaam

We gaan voor de lange termijn. Bewust bouwen we aan een duurzame relatie met jou. Op deze manier zetten we een hecht team neer waar samenwerking centraal staat. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je bewust omgaat met de wereld en dit ook doorgeeft aan de kinderen.

Kracht

We zijn van mening dat wanneer jij vanuit je innerlijke kracht leeft je dit overbrengt aan de kinderen. Vol zelfvertrouwen en optimisme. Vol kracht. We moedigen groei en ontwikkeling aan. Zonder ontwikkeling geen vooruitgang. Jouw ontwikkeling draagt daarom ook bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Energie

Zonder energie is er geen actie! En actie hebben we nodig om te kunnen zijn wie we graag willen zijn, namelijk dé kinderopvang met elke dag een glimlach.

Ontwikkelen

We moedigen groei en ontwikkeling aan. Zonder ontwikkeling geen vooruitgang. Jouw ontwikkeling draagt daarom ook bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Solliciteren bij ons

Als jij denkt dat bovenstaande kernwaarden bij je passen, willen we je heel graag ontmoeten en een afspraak maken om te kijken of wij ook een klik hebben. We gaan volgens onderstaande stappen te werk:

  • Je solliciteert op een vacature.
  • Wij bekijken of jij de juiste diploma’s hebt om bij ons aan de slag te kunnen
  • Als we denken dat we bij elkaar passen nodigen we je uit voor een gesprek, om te kijken of er een wederzijdse klik is.
  • Je loopt een dagje mee op één van onze vestigingen

Krijgen we beiden energie en een glimlach op ons gezicht? Dan pas jij in ons team en gaan we de voorwaarden bespreken!

#laterbegintvandaag

Ontmoet je toekomstige collega's