KleintjeZuid Rivierenbuurt

naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar

Onze locatie aan de Hunzestraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt bevindt zich in een stijlvol verbouwde kerk (bekijk de virtuele tour). Hier bieden we kinder- en naschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 12 jaar.

Naschoolse opvang Rivierenbuurt
De naschoolse opvang heeft een centrale ligging ten opzichte van de basisscholen in de buurt. De 15e Montessorischool Maas en Waal, 1e Montessorischool De Wielewaal, Catharinaschool en de Rivieren liggen ‘om de hoek’. De kinderen worden van school gehaald door hun vaste groepsleidsters, waarna ze op onze naschoolse opvang na een drukke schooldag heerlijk kunnen ontspannen.

De groepsruimte is een veilige en met zorg ingerichte ruimte. Aan tafel gebruiken kinderen gezamenlijk de maaltijd en kunnen zij knutselen of spelletjes spelen. Daarnaast zijn er verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. Zo is er een verkleedhoek en een bouwhoek en staat er een tafelvoetbaltafel. Een zithoek met comfortabele sofa, heerlijke grote kussens en een warm vloerkleed geven de ruimte sfeer en geborgenheid. Als het weer het toelaat zijn wij te vinden in onze aangrenzende buitenruimte of één van de speeltuinen in de buurt.

De binnen- en buitenruimte voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde veiligheids- en hygiëneregels. De naschoolse opvang heeft één groep met ruimte voor 20 kinderen.

Kinderen van kinderdagverblijf Rivierenbuurt hebben voorrang op plaatsing bij NSO Rivierenbuurt en/of NSO de Rivieren.

NSO KleintjeZuid Rivierenbuurt
Hunzestraat 85
1079 VW  Amsterdam
rivierenbuurt@kleintjezuid.nl

Telefoon groepen: 020 2629879

Openingstijden

07.30 uur tot 18.45 uur

Routebeschrijving

LRK: 881581525

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekening nummer:
NL68ABNA0553085964

KVK: 65016084

"Het werken bij KleintjeZuid voelt elke dag als een cadeautje!"
Sherilyn Rocha
Meewerkend Vestigingsmanager