Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf KleintjeZuid - KleintjeZuid

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf KleintjeZuid

Voor onze kinderdagverblijven in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor 18-36 uur per week, verdeeld over 2 tot 4 dagen. Ben jíj de medewerker die wij zoeken en iedere dag een glimlach tovert op de gezichten van onze kinderen en ouders? Lees dan verder!

Bij KleintjeZuid schijnt altijd de zon…

…door iedere dag volop aandacht te geven, aan de kinderen, ouders, medewerkers én de wereld om ons heen, toveren we bij KleintjeZuid elke dag een glimlach op ieders gezicht!

Onze kenmerken:

  • Een jong, dynamisch team met persoonlijke & respectvolle omgang
  • Vestigingen op unieke locaties in Amsterdam Zuid
  • Volop aandacht voor jouw individuele ontwikkeling dankzij opleidingen & cursussen
  • Salaris conform de cao-kinderopvang (schaal 6: €2.188 – €2.979 op basis van 36 uur)
  • Bedrijfsfitness
  • Leuke bedrijfsuitjes én uiteraard de vrijdagmiddagborrel
  • Tekenbonus van €1.000 bruto na je eerste contract

Onze kracht:

Plezier: Dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat en met een glimlach weer naar huis; dát vinden wij erg belangrijk.

Duurzaam: We gaan voor de lange termijn. Bewust bouwen we aan een duurzame relatie met jou. Op deze manier zetten we een hecht team neer waar samenwerking voorop staat.

Kracht: We zijn van mening dat wanneer jij vanuit je innerlijke kracht leeft, je dit overbrengt aan anderen. Vol zelfvertrouwen en optimisme. Vol kracht.

Energie: Zonder energie is er geen actie! En actie hebben we nodig om te kunnen zijn wie we graag willen zijn, namelijk dé kinderopvang met elke dag een glimlach.

Ontwikkelen: We moedigen groei & ontwikkeling aan. Zonder ontwikkeling geen vooruitgang. Jouw ontwikkeling staat daarom ook centraal

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. Je werkt vanuit het verantwoorde pedagogisch beleid van KleintjeZuid, je stimuleert het essentiële ontwikkelingsproces van de kinderen en creëert stabiliteit en vertrouwen. Daarnaast besteed je persoonlijke aandacht aan kinderen én ouders.

Wie ben jij?

Wij zoeken een pedagogisch medewerker met een klantvriendelijke houding, goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast heb je een relevante opleiding afgerond voor de kinderopvang en beschik je over een ondernemende, enthousiaste en flexibele instelling. Organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die je niet vreemd zijn. Je bent creatief en dynamisch en hebt een groot improvisatievermogen. Je hebt inzicht in het werk en kan oplossingsgericht denken. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kan je hierbij goed inleven en je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind. Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband.

Wil jij je graag voorstellen?

Wat leuk! We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet via: pz@kleintjezuid.nl. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer weten? Aniek Krom (020) 2089920 helpt je graag verder.

Meer vacatures

Deel: