Pedagogisch Coach

Voor onze locaties in Amsterdam Zuid waar wij kinderdagopvang, voor –en naschoolse opvang bieden, zijn wij op zoek naar een boventallige pedagogisch coach voor minimaal 24 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagen. Ben jij een ster in het motiveren en stimuleren en beschik jij over de relevante kwalificaties? Lees dan verder!

Bij KleintjeZuid schijnt altijd de zon…

…door iedere dag volop aandacht te geven, aan de kinderen, ouders, medewerkers én de wereld om ons heen, toveren we bij KleintjeZuid elke dag een glimlach op ieders gezicht!

Als pedagogisch coach heb je een actieve en coachende rol bij de ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers waarbij je op diverse locaties van KleintjeZuid zult werken.  

Je werkt nauw samen met de vestigingsmanager en de Manager Pedagogiek, Beleid en Veiligheid als het gaat om het bewaken van de pedagogische kwaliteit op de groepen en van het functioneren van de medewerkers. Je begeleidt de pedagogisch medewerkers tijdens de dagelijkse werkzaamheden en ziet erop toe dat iedereen werkt volgens de visie en beleid van KleintjeZuid. Je bent de spil tussen het beleid en de uitvoering in de praktijk.  

Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform de cao-kinderopvang (schaal 9: €3.192,- – €4.252,- op basis van 36 uur)
 • Kans op een vast contract voor minimaal 24 uur
 • Een jong, dynamisch team met persoonlijke & respectvolle omgang
 • Tekenbonus van €1.000 bruto na je eerste contract
 • Vestigingen op unieke locaties in Amsterdam Zuid
 • Voorrang op de wachtlijst voor opvang van je eigen kind én een fijne korting
 • Volop aandacht voor jouw individuele ontwikkeling dankzij opleidingen & cursussen
 • Breng je een nieuwe collega aan, dan ontvang je een flinke aanbrengpremie van €1.000,- bruto
 • Voordelig sporten bij jouw favoriete sportschool
 • Volledige reiskostenvergoeding
 • 6 weken vakantie per jaar; tussen kerst en oud en nieuw is iedereen vrij. In mei 8 % vakantiegeld en in december 3 % eindejaarsuitkering. Dat is fijn de zomer & de feestdagen in gaan!
 • Leuke bedrijfsuitjes én uiteraard de vrijdagmiddagborrel.

Wie ben jij?

 • Als pedagogisch coach beschik je over een relevant diploma (HBO/academisch) dat voldoet aan de kwalificatie eis van pedagogisch coach. Kijk hier (https://www.kinderopvang-werkt.nl/werknemers/pedagogisch-beleidsmedewerkercoach) om de kwalificatie te zien voor een pedagogisch coach.
 • Een aantal jaar ervaring in een coachende en/of beleidsmatige rol in de kinderopvang
 • Je vervult een voorbeeldrol voor je directe collega`s en beschikt over coachende vaardigheden betreft het geven van opbouwende feedback, ondersteunen en stimuleren van medewerkers en heb je ervaring met methodisch werken.  
 • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals overtuigingskracht, het bewaken van de eigen werkhouding, gezagsuitoefening en gedegen schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Kennis van VVE methodiek(en), met voorkeur Startblokken.

Wil je je graag voorstellen?
Wat leuk! We zien je motivatiebrief en CV heel graag tegemoet via: pz@kleintjezuid.nl. Zou je graag telefonisch contact willen over de functie? Aniek Krom en Esra van Oudenallen (020) 2089920 vertellen je graag meer.

Meer vacatures

Pedagogisch baby specialist

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een baby pedagogisch specialist voor 36 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Ben

Programma Natuurlijk KleintjeZuid

Meewerkend Vestigingsmanager

Voor een van onze vestigingen in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar een meewerkend vestigingsmanager voor 36 uur per week. Jij bent het gezicht

KleintjeZuid Rivierenbuurt Speelplein

Huishoudelijk medewerker

Voor onze vestiging in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid zoeken wij een huishoudelijk medewerker. Het gaat om een parttime dienstverband van 24-32 uur per week

KDV Rivierenbuurt KleintjeZuid

Pedagogisch medewerker dreumesgroep

Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in de Rivierenbuurt zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze dreumesgroep. Je

Pedagogisch medewerker peutergroep

Functieomschrijving Voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid in het Olympischkwartier zijn wij op zoek naar een vrolijke, warme en energieke pedagogisch medewerker voor onze peutergroep.

Deel: