Rivierenbuurt
Naschoolse opvang

Onze locatie aan de Hunzestraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt bevindt zich in een stijlvol verbouwde kerk. Een unieke plek voor  jouw kind.

Het unieke kerkgebouw met zijn hoge ramen, natuurlijke materialen en moderne interieur zorgen voor veel licht en ruimte. De glazen wanden van de verschillende groepen dragen bij aan het transparante karakter van de vestiging. De extra speelruimte gelegen aan de achterzijde van de kerk geeft een inkijkje in de historie van het gebouw.

Vakantieprogramma

Vakanties moeten een tijd van betekenisvolle ervaringen zijn. Vandaar dat we bij KleintjeZuid veel aandacht besteden aan het ontwerpen van onze vakantieprogramma's. Een zorgvuldig samengesteld programma boordevol leuke en leerzame activiteiten, van sport, spel en natuur tot creativiteit, geeft ieder kind de kans om te groeien, te bloeien en de wereld om hen heen te verkennen.

participatie

Kinderparticipatie

Kinderen krijgen inspraak bij beslissingen die over hen gaan. Zo overleggen we de aanschaf van nieuwe materialen of de invulling van activiteiten- en vakantieprogramma's. Op deze manier sluiten wij aan bij de interesse en beleving van de kinderen én oefenen zij met  21e eeuwse vaardigheden zoals zelfregulering, kritisch en creatief denken, problemen oplossen, communiceren en samenwerken. Vaardigheden die op de groep, op school, het dagelijks leven en in de toekomst van groot belang zijn.

Praktische informatie

  • KleintjeZuid Rivierenbuurt naschoolse opvang is maandag t/m vrijdag geopend tot 18:45. 
  • Er is één groep met ruimte voor 20 kinderen. 
  • We halen de kinderen op van basisschool Maas en Waal en Dongeschool. 
  • Het uurtarief bedraagt  €11,49. Klik hier om zelf de netto maandkosten te berekenen.
  • Inclusief gezond tussendoortje, warme maaltijd, opvangmogelijkheden op studiedag, rijk gevuld vakantieprogramma.

Sherilyn Rocha

Meewerkend vestigingsmanager

”Ik zet me in voor een kinderopvang waar elk kind wordt gestimuleerd om te leren, te groeien en te bloeien, in een omgeving van liefde en respect.”

Rivierenbuurt Naschoolse opvang
Hunzestraat 85
1079VW Amsterdam
Rivierenbuurt@kleintjezuid.nl 

Telefoon
020-2629879

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: tot 18:45

Routebeschrijving

LRK nummer
881581525

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekeningnummer
NL68ABNA0553085964

Kvk nummer
65016084