Rivierenbuurt
Kinderdagverblijf

Onze locatie aan de Hunzestraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt bevindt zich in een stijlvol verbouwde kerk. Een unieke plek voor  jouw kleintje.

Het voormalige kerkgebouw met zijn hoge ramen, natuurlijke materialen en moderne interieur zorgen voor veel licht en ruimte. De glazen wanden van de verschillende groepen dragen bij aan het transparante karakter van de vestiging. De extra speelruimte gelegen aan de achterzijde van de kerk geeft een inkijkje in de historie van het gebouw.

Ivy blokken 2

Duurzaamheid

We leven in een wereld vol mogelijkheden en natuurpracht en willen dat volgende generaties daar volop van kunnen genieten. Vandaar dat wij vandaag bewust kiezen voor duurzame materialen in onze kinderopvang, om de toekomst veilig te stellen voor de generaties van morgen.

Bij KleintjeZuid maken we de kinderen al vroeg bewust van hun verantwoordelijk met betrekking tot het zorgdragen voor de omgeving: van de mensen en materialen op de eigen basisgroep tot de natuurlijke omgeving overal om ons heen. Wat ons betreft kan je daar niet vroeg genoeg mee beginnen. Later begint immers vandaag.

De 'Koeka hoek'

Bij KleintjeZuid begrijpen we de behoeften van baby's. Daarom hebben we de 'Koeka Hoek' ontworpen, een speciale speelhoek waar zachte geborgenheid en duurzaamheid samenkomen.

In de 'Koeka Hoek' maken we gebruik van hoogwaardig materiaal van het merk Koeka, bekend om zijn zachte en duurzame producten.

Hier kunnen onze kleintjes op een veilige manier oefenen met de buikligging, omrollen, kruipen, optrekken, de allereerste stapjes of gewoon even lekker snoezelen in een omgeving die speciaal voor hen is ontworpen. 

Extra speelruimte

Aan de achterzijde van het voormalige kerkgebouw bevindt zich ruime extra speelruimte.

De inrichting  van deze lichte en transparante ruimte is met zorg samengesteld. Naast verschillende speelhoeken, zoals een gezellige hoek met bank en boeken, een groot speelhuis met keuken en winkeltje, kunnen de jonge kinderen hier zelfs binnen oefenen met fietsen. Daarnaast organiseren de pedagogisch medewerkers hier spellen met aandacht voor de groep als geheel.   

Onze extra speelruimte biedt dus nog meer kansen tot ontdekken, verkennen, samenspel en ontwikkeling.

Kinderdagverblijf KleintjeZuid Rivierenbuurt

Praktische informatie

  • KleintjeZuid Rivierenbuurt is maandag t/m vrijdag  geopend van 07:30 tot 18:45
  • Er is plek voor 80 kinderen verdeeld over 6 groepen. 
  • Het uurtarief voor KleintjeZuid Rivierenbuurt kinderdagverblijf bedraagt 1-3 dagen €12,73 en 4-5 dagen €12,10. Klik hier om zelf de netto maandkosten te berekenen.
  • Inclusief flesvoeding, luiers, vers fruit, gezond tussendoortje, warme maaltijd & broodmaaltijd.

Moniek Jongkind

Vestigingsmanager

“Een ouder elke dag met een tevreden glimlach de deur uit zien lopen, is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen!”

Rivierenbuurt Kinderdagverblijf 
Hunzestraat 85
1079 VW Amsterdam
Rivierenbuurt@kleintjezuid.nl 

Telefoon
020-2629879

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 07:30-18:45

Routebeschrijving

LRK nummer
357439648

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekeningnummer
NL68ABNA0553085964

KVK nummer
65016084