Olympischkwartier
Kinderdagverblijf

In het hart van het Kwartier om de hoek van het Olympisch stadion, ligt KleintjeZuid Olympischkwartier. De plek waar KleintjeZuid is begonnen!

Een met zorg ingerichte locatie met ruim opgezette groepen, een sfeervol interieur en uitdagende materialen. Door het werken met herkenbare speelhoeken wordt een stimulerende omgeving gecreëerd. Het gebruik van glas en schuifdeuren tussen groepen zorgt ervoor dat onze pedagogisch medewerkers altijd zicht hebben op de kinderen.

 

Hoek 4

De 'Koeka hoek'

Bij KleintjeZuid begrijpen we de behoeften van baby's. Daarom hebben we de 'Koeka Hoek' ontworpen, een speciale speelhoek waar zachte geborgenheid en duurzaamheid samenkomen.

In de 'Koeka Hoek' maken we gebruik van hoogwaardig materiaal van het merk Koeka, bekend om zijn zachte en duurzame producten.

Hier kunnen onze kleintjes op een veilige manier oefenen met de buikligging, omrollen, kruipen, optrekken, de allereerste stapjes of gewoon even lekker snoezelen in een omgeving die speciaal voor hen is ontworpen. 

Cityplot

Van voorjaar tot najaar krijgen de kinderen leuke en leerzame tuinlessen aangeboden. KleintjeZuid heeft een samenwerking met het stadsboerinnen collectief ‘City Plot’. 

Tijdens de tuinlessen zijn we lekker buiten en leren de kinderen waar hun voedsel vandaan komt, over gezond eten, hoe ze zelf groente en fruit kunnen telen, verbondenheid met- en contact en respect voor de natuur en nog veel meer.

Natuurlijk genieten de kinderen enorm van wroeten met hun handjes in de aarde en het proeven van de eigen oogst. Van onze oogst maken we van alles, van muntthee tot aardbeienjam. Leuk, leerzaam en …lekker!

Praktische informatie

  • KleintjeZuid Olympischkwartier is maandag t/m vrijdag  geopend van 08:00 tot 19:00. 
  • Er is plek voor 66 kinderen verdeeld over 5 groepen. 
  • Het uurtarief  bedraagt €12,77 (1-3 dagen) en  €12,10 (4-5 dagen). Klik hier om zelf de netto maandkosten te berekenen.
  • Inclusief flesvoeding, luiers, vers fruit, gezond tussendoortje, warme maaltijd & broodmaaltijd.

Charlotte Marcus

Vestigingsmanager

”Ons streven is om elke dag een glimlach op het gezicht van elk kind te toveren en een gevoel van vertrouwen en geruststelling bij hun ouders te creëren.” 

Olympischkwartier Kinderdagverblijf
Afroditekade 210A
1076 DZ Amsterdam
Olympischkwartier@kleintjezuid.nl

Telefoon:
020-8203471

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00- 19:00

Routebeschrijving

LRK nummer
168313868

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekeningnummer
NL46ABNA0455324522

Kvk nummer
34264062