Museumkwartier
Naschoolse opvang

Midden in het Museumkwartier om de hoek van het Rijksmuseum en haar ‘achtertuin’ het Museumplein, bevindt zich KleintjeZuid Museumkwartier in het schoolgebouw van basisschool Schreuder.

De groepsruimte kenmerkt zich door zijn eigentijdse, huiselijke en warme uitstraling. Naast de groepsruimte hebben de kinderen een complete gymzaal en grote extra speelruimte tot hun beschikking. Hier hebben de kinderen alle ruimte om bijvoorbeeld te bouwen of dansen. Daarnaast worden er in de gymzaal regelmatig sport en bewegingsspellen gedaan.

Museumkwartier rijksmuseum

Spelen in de 'achtertuin' van het Rijks

Wij gaan elke dag naar buiten met de kinderen. Kinderen spelen- en leren buiten op een andere manier dan binnen. Buitenspelen is veel bewegen, ruimte en vrijheid. En buiten is zoveel te ontdekken. Als wij niet spelen op het ruime schoolplein voor de locatie, zijn wij met regelmaat te vinden in de ‘achtertuin’ van het Rijks. In deze inspirerende omgeving is aandacht voor beweging, samenspel én creativiteit. Uiteraard inspireert de omgeving ons om met regelmaat kunstzinnige en culturele activiteiten te ondernemen. Op de opvang én bij onze buren, de grote Amsterdamse musea.

Vakantieprogramma 

Vakanties moeten een tijd van betekenisvolle ervaringen zijn. Vandaar dat we bij KleintjeZuid veel aandacht besteden aan het ontwerpen van onze vakantieprogramma's. Een zorgvuldig samengesteld programma boordevol leuke en leerzame activiteiten, van sport, spel en natuur tot creativiteit, geeft ieder kind de kans om te groeien, te bloeien en de wereld om hen heen te verkennen.

 

Praktische informatie

  • KleintjeZuid Museumkwartier is maandag t/m vrijdag geopend tot 18.45.
  • Er is plek voor 44 kinderen verdeeld over 2 groepen.
  • Naast basisschool Schreuder halen we kinderen op bij de volgende scholen; Hildebrand van Loonschool, Nicolaas Maesschool.
  • Het uurtarief voor KleintjeZuid Museumkwartier naschoolse opvang bedraagt €11,26. Klik hier om zelf de netto maandkosten te berekenen.
  • Inclusief gezond tussendoortje, warme maaltijd, opvangmogelijkheden op studiedag, rijk gevuld vakantieprogramma.

Nathalie Muhring

Meewerkend vestigingsmanager

”Elke middag is een avontuur! Die we vullen met creativiteit, beweging, spel en plezier.”

Museumkwartier Naschoolse opvang
Van de Veldestraat 10
1071 CW Amsterdam
Museumkwartier@kleintjezuid.nl 

Telefoon groepen:
020-2091330

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: tot 18:45

Routebeschrijving

LRK nummer
330256403

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekeningnummer
NL20ABNA0890316058

Kvk nummer
78161207