KleintjeZuid X OpenUp

Met trots kondigen wij een samenwerking aan met OpenUp, het all-in-one platform voor mentaal welzijn!

Mentaal welzijn is essentieel voor hoe we denken, voelen en handelen. Het beïnvloedt hoe we met stress omgaan, hoe we ons tot anderen verhouden en hoe we beslissingen nemen. KleintjeZuid hecht veel waarde aan het welzijn van onze werknemers. Daarom zijn wij een samenwerking gestart met OpenUp, waarbij al onze werknemers direct toegang hebben tot mentale en fysieke ondersteuning.

De ondersteuning wordt geboden in de vorm van 1-op-1 gesprekken of groepssessies met een psycholoog of lifestyle-expert, gezondheidschecks en verschillende cursussen, afhankelijk van de behoeften. En niet alleen onze werknemer, maar ook 3 van hun naaste familieleden kunnen kosteloos gebruikmaken van dit prachtige platform! Of het nu gaat om werk gerelateerde of persoonlijke zaken, om grote of kleine dingen; doe het op jouw manier, samen met OpenUp.

Via www.openup.nl kunnen onze werknemers eenvoudig en laagdrempelig een afspraak inplannen. Uiteraard wordt er geen informatie gedeeld met KleintjeZuid over wat er wordt besproken met de experts. We zijn bijzonder enthousiast over deze nieuwe samenwerking en hopen onze werknemers op deze manier extra te ondersteunen als ze ergens mee zitten.