KleintjeZuid Museumkwartier

Naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar

Naschoolse opvang Museumkwartier bevindt zich in het gebouw van basisschool Schreuder in het Museumkwartier. De kinderen worden van school gehaald door hun vaste groepsleidsters, waarna ze op onze naschoolse opvang na een drukke schooldag heerlijk kunnen ontspannen. Naast basisschool Schreuder halen we kinderen op bij de volgende scholen; Hildebrand van Loonschool, Nicolaas Maesschool, Winford en Cornelis Vrij school.

De groepsruimte kenmerkt zich door zijn eigentijdse, huiselijke en warme uitstraling. Aan tafel gebruiken kinderen gezamenlijk de maaltijd en kunnen zij knutselen of spelletjes spelen. Daarnaast zijn er verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. Naast de groepsruimte hebben de kinderen een complete gymzaal en grote extra speelruimte tot hun beschikking. Hier hebben de kinderen alle ruimte om bijvoorbeeld te bouwen of dansen. Daarnaast worden er in de gymzaal regelmatig sport en bewegingsspellen gedaan. Als het weer het toelaat zijn wij te vinden op het ruime schoolplein om de locatie heen en in de “achtertuin” van het Rijksmuseum.

De binnen- en buitenruimte voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde veiligheids- en hygiëneregels. De groepen op onze naschoolse opvang zijn zo ontworpen dat er iedere dag ruimte is voor 44 kinderen verdeeld over 2 horizontale groepen.

Museumkwartier Naschoolse opvang
Van de Veldestraat 10
1071 CW Amsterdam
museumkwartier@kleintjezuid.nl

Telefoon groepen:
06 11781795

Openingstijden
8:15 tot 18:45 uur

Routebeschrijving

LRK nummer
330256403

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekeningnummer
NL20ABNA0890316058

Kvk nummer
78161207

"Een ouder elke dag met een tevreden glimlach de deur uit zien lopen, is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen!"
Nathalie Muhring
Meewerkend Vestigingsmanager
Rielle Mulder
Meewerkend Vestigingsmanager