KleintjeZuid Museumkwartier

Naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar

Opening medio september 2020

Naschoolse opvang Museumkwartier bevindt zich in het gebouw van basisschool instituut Schreuder in het Museumkwartier. De kinderen worden van school gehaald door hun vaste groepsleidsters, waarna ze op onze naschoolse opvang na een drukke schooldag heerlijk kunnen ontspannen.

De groepsruimte kenmerkt zich door zijn eigentijdse, huiselijke en warme uitstraling. Aan tafel gebruiken kinderen gezamenlijk de maaltijd en kunnen zij knutselen of spelletjes spelen. Daarnaast zijn er verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. Naast de groepsruimte hebben de kinderen een complete gymzaal en grote extra speelruimte tot hun beschikking. Hier hebben de kinderen alle ruimte om bijvoorbeeld te bouwen of dansen. Daarnaast worden er in de gymzaal regelmatig sport en bewegingsspellen gedaan. Als het weer het toelaat zijn wij te vinden op het ruime schoolplein om de locatie heen.

De binnen- en buitenruimte voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde veiligheids- en hygiëneregels. De groepen op onze naschoolse opvang zijn zo ontworpen dat er iedere dag ruimte is voor 44 kinderen verdeeld over 2 horizontale groepen.

Adres:
Afroditekade 210a
1076 DZ Amsterdam
e. afroditekade@kleintjezuid.nl

Telefoon:
Telefoon vestigingsmanager:
020 2089908
Telefoon groepen:
020 8203471

Open van 8.00 tot 19.00 uur

Routebeschrijving

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekeningnummer: NL46ABNA0455324522
Kvk nummer:  30189859

"Een ouder elke dag met een tevreden glimlach de deur uit zien lopen, is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen!"
Raissa Vendeville
Vestigingsmanager