Naschoolse opvang​

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tot ze starten op de middelbare school.

Naschoolse opvang​

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tot ze starten op de middelbare school.

Aandacht

Onze visie ‘Meer aandacht, meer plezier’ voeren we overal in door. Met als doel: Elke dag een Glimlach. Volop aandacht voor de kinderen, ouders en onze medewerkers. Maar ook aandacht voor de wereld om ons heen.

Huiselijk, open en warm

Wij zorgen ervoor dat onze vestigingen een huiselijke sfeer hebben waarin kinderen – én hun ouders- zich snel veilig en vertrouwd voelen. Dit maakt dat de kinderen zich met plezier en in alle rust volledig kunnen ontwikkelen. Als onze vestigingen hebben mooie open ruimtes, ingetogen kleuren en maken gebruik van veelal natuurlijke materialen.

Uniek

Ieder kind is uniek. Daarom geven we al onze kinderen de persoonlijke zorg en aandacht die ze nodig hebben. Ons speciale -door én voor ons- ontwikkelde programma STERK draagt hieraan bij. Door de activiteiten leren kinderen zichzelf en anderen beter kennen, ze leren hun grenzen aanvoelen en ook aan te geven, en op zichzelf én elkaar te vertrouwen.

Na een dag vol indrukken vormt onze naschoolse opvang de ideale plek waar kinderen kunnen ontspannen.
Door het jaar heen organiseren we allerlei leuke uitjes, zoals voorstellingen, maar ook verschillende educatieve, creatieve en sportieve activiteiten. Kortom: bij KleintjeZuid schijnt de zon altijd en is het elke dag een (leuk en leerzaam) feestje.

Extra Service

In deze toch al zo drukke wereld geven wij de ouders ook extra aandacht. Dit doen wij door ruimere openingstijden en de warme maaltijden om 16.30 uur. Zo is er ’s avonds meer tijd en aandacht voor elkaar als gezin. Daarnaast hebben wij een pedagoog speciaal aangesteld voor jullie vragen over opvoeding en ontwikkeling.

Nog meer extra’s:

  • De KleintjeZuid-app, voor dagelijkse updates van uw kind
  • Kinderkapper op locatie
  • Gebruik en verkoop van Koeka-artikelen
  • Flexibele opvang
  • Jaarlijks de fotograaf