Kinderopvang

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tot ze starten op de basisschool.

Kinderopvang

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tot ze starten op de basisschool.

Aandacht

Onze visie ‘Meer aandacht, meer plezier’ voeren we overal in door. Met als doel: Elke dag een Glimlach. Volop aandacht voor de kinderen, ouders en onze medewerkers. Maar ook aandacht voor de wereld om ons heen.

Huiselijk, open en warm

Als je je kind voor het eerst naar de kinderopvang brengt is dat een hele stap. Daarom zorgen wij ervoor dat onze vestigingen een huiselijke sfeer hebben waarin kinderen – én hun ouders- zich snel veilig en vertrouwd voelen. Dit maakt dat de kinderen zich met plezier en in alle rust volledig kunnen ontwikkelen. Als onze vestigingen hebben mooie open ruimtes, ingetogen kleuren en maken gebruik van veelal natuurlijke materialen.

Uniek

Ieder kind is uniek. Daarom geven we al onze kinderen de persoonlijke zorg en aandacht die ze nodig hebben. Met de professionele ondersteuning van onze pedagogisch medewerkers kunnen kinderen in alle vrijheid hun eigen karakter vormen. Het speciale -door én voor ons- ontwikkelde programma STERK draagt hieraan bij. Door de activiteiten leren kinderen zichzelf en anderen beter kennen, ze leren hun grenzen aanvoelen en ook aan te geven, en op zichzelf én elkaar te vertrouwen.

Extra Service

In deze toch al zo drukke wereld geven wij de ouders ook extra aandacht. Dit doen wij door ruimere openingstijden en de warme maaltijden ’s middags. Zo is er ’s avonds meer tijd en aandacht voor elkaar als gezin. Daarnaast hebben wij een pedagoog speciaal aangesteld voor jullie vragen over ontwikkeling en opvoeding.

Nog meer extra’s:

  • Ontwikkelingsgericht werken
  • De KleintjeZuid-app, voor dagelijkse updates van uw kind
  • Kinderkapper op locatie
  • Gebruik en verkoop van Koeka-artikelen
  • Flexibele opvang
  • Jaarlijks de fotograaf