KleintjeZuid Rivierenbuurt

kinderopvang van 3 maanden tot 4 jaar

Onze locatie aan de Hunzestraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt bevindt zich in een stijlvol verbouwde kerk (bekijk de virtuele tour). Hier bieden we kinder- en naschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 12 jaar.

Kinderopvang Rivierenbuurt
Het unieke kerkgebouw met zijn hoge ramen, natuurlijke materialen en moderne interieur zorgen voor veel licht en ruimte. De glazen wanden van de verschillende groepen dragen bij aan het transparante karakter van de vestiging. De extra speelruimte gelegen aan de achterzijde van de kerk geeft een inkijkje in de historie van het gebouw. De verschillende groepsruimtes voor de allerkleinsten tot de allergrootsten zijn speciaal ingericht met oog voor een veilige speel- en leeromgeving die voldoende ontwikkelingskansen biedt. Van onze twee aparte buitenruimtes worden dagelijks met veel plezier gebruik gemaakt.

De binnen- en buitenruimte voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde veiligheids- en hygiëneregels. De groepen op ons kinderdagverblijf zijn zo ontworpen dat er iedere dag ruimte is voor 80 kinderen verdeeld over 6 horizontale groepen.

KDV KleintjeZuid Rivierenbuurt
Hunzestraat 85
1079 VW  Amsterdam
rivierenbuurt@kleintjezuid.nl

Telefoon groepen: 020 2629879

Openingstijden

07.30 uur tot 18.45 uur

Routebeschrijving

LRK: 357439648

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekening nummer:
NL68ABNA0553085964

KVK: 65016084

Moniek Jongkind
Meewerkend Vestigingsmanager