HR adviseur

Ben jij een enthousiaste HR-professional met een proactieve instelling en een gedreven mentaliteit? KleintjeZuid, een groeiende organisatie met diverse opvangmogelijkheden verspreid over meerdere locaties in Amsterdam Zuid, zoekt een HR adviseur voor 27-32 uur per week om ons team op het gezellige hoofdkantoor te versterken.

Wat kan je verwachten van de functie?

Dynamische werkomgeving:
Een stimulerende werkomgeving op ons gezellige hoofdkantoor, waar 11 toegewijde professionals samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.

Deskundig advies:
Een rol als HR-sparringpartner voor managers en leidinggevenden binnen KleintjeZuid. Jij biedt proactieve ondersteuning en coaching bij diverse HR-cases en staat altijd klaar voor onze medewerkers. Advisering van leidinggevenden bij in-, door- en uitstroom van medewerkers. Advisering bij arbeidsrechtelijke vraagstukken en gespreksvoering.

Innovatieve werving en selectie:
Beheer van wervings- en selectieprocessen met een creatieve benadering om nieuwe, getalenteerde medewerkers aan te trekken.

Administratieve verantwoordelijkheden:
Levering van maandelijkse informatie voor de salarisverwerking aan onze externe payroll consultant en opstelling van periodieke HR-rapportages (FTE, verzuim, verlof, personeelskosten, enzovoort).

Zorgzaam welzijnsbeleid:
Een adviserende, ondersteunende en signalerende rol op basis van ziekteverzuim en re-integratie, waarbij je ook de voortgang bewaakt.

Samenwerking en overzicht:
Samen met de HR-manager en vestigingsmanagers houd je een scherp overzicht betreft verzuimcijfers, vacatures, ureninzet, contractwisselingen en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wat vragen wij van jou?

 • Bij voorkeur ervaring binnen de kinderopvang branche en kennis van de CAO Kinderopvang.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Overtuigingskracht en je bent een (verbaal)vaardige adviseur.
 • Hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen.
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in het vakgebied Human Resources.
 • Up-to-date kennis van arbeidsrecht en andere relevante wet- & regelgeving.
 • Zelfstandigheid en beschikbaarheid voor minimaal 27 uur per week.

Wat bieden wij jou?

 •    Een salaris conform de CAO Kinderopvang in schaal 9 (€3.332 – €4.544 op basis van 36 uur),   vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • 6 weken vakantie per jaar.
 • Een prettige informele werksfeer. We hebben geregeld gezellige personeelsuitjes.
 • Volop aandacht voor jouw individuele ontwikkeling.
 • Voordelig sporten bij jouw favoriete sportschool.
 • Voorrang op de wachtlijst voor opvang van je eigen kind EN een fijne korting.

Wil jij deze uitdaging aangaan?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar pz@kleintjezuid.nl. Wil je meer weten over de functie? Neem gerust contact op met Aniek Krom via (020) 2089920. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact met HR; ook via WhatsApp

Heb je vragen over onze vacatures of wil je meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen, we ontmoeten je graag! Warme groet, Esra & Aniek

Meer vacatures

HR adviseur

Ben jij een enthousiaste HR-professional met een proactieve instelling en een gedreven mentaliteit? KleintjeZuid, een groeiende organisatie met diverse opvangmogelijkheden verspreid over meerdere locaties in Amsterdam Zuid, zoekt een HR adviseur voor 27-32 uur per week om ons team op het gezellige hoofdkantoor te versterken.

BOL Stagiaires pedagogisch medewerker KleintjeZuid

Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires (pedagogisch medewerker).

Solliciteren bij KleintjeZuid

Wat leuk! We nemen binnenkort contact met je op. 

upload hier je CV