KleintjeZuid De Rivieren

Naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar

Naschoolse opvang de Rivieren heeft een centrale ligging ten opzichte van de basisscholen in de buurt. De locatie bevindt zich in een eigen gebouw op het ruime schoolplein van Dalton basisschool de Rivieren. Ook de 15e Montessorischool Maas en Waal, 1e Montessorischool De Wielewaal en de Catharinaschool liggen ‘om de hoek’. De kinderen worden van school gehaald door hun vaste groepsleidsters, waarna ze op onze naschoolse opvang na een drukke schooldag heerlijk kunnen ontspannen.

De groepsruimte kenmerkt zich door zijn eigentijdse, huiselijke en warme uitstraling . Aan tafel gebruiken kinderen gezamenlijk de maaltijd en kunnen zij knutselen of spelletjes spelen. Daarnaast zijn er verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. Zo is er een verkleedhoek en een hoek met tekentafel. Een zithoek met comfortabele sofa, heerlijke grote kussens en een warm vloerkleed creëren een huiselijke sfeer. Naast de groepsruimte hebben de kinderen een complete gymzaal tot hun beschikking als extra speelruimte. Hier hebben de kinderen alle ruimte om bijvoorbeeld te bouwen of dansen. Daarnaast worden er in de gymzaal regelmatig sport en bewegingspellen gedaan. Als het weer het toelaat zijn wij te vinden op het ruime schoolplein om de locatie heen.

De binnen- en buitenruimte voldoen uiteraard aan alle wettelijk vastgestelde veiligheids- en hygiëneregels. De naschoolse opvang heeft één groep met ruimte voor 22 kinderen.

De Rivieren – NSO
Lekstraat 35
1079 EM Amsterdam
derivieren@kleintjezuid.nl

Telefoon groepen: 020- 3090650/601

Openingstijden

Open tot 19:00

Routebeschrijving

LRK: 103771050

Inspectierapport GGD:
Klik hier voor het inspectierapport

Bankrekening nummer:
NL77ABNA0565390155

KvK: 30241667

"Het werken bij KleintjeZuid voelt elke dag als een cadeautje!"
Sherilyn Rocha
Meewerkend Vestigingsmanager