Meewerkend vestigingsmanager naschoolse opvang KleintjeZuid - KleintjeZuid

Meewerkend vestigingsmanager naschoolse opvang KleintjeZuid

Voor onze vestiging in Amsterdam Zuid (naschoolse opvang) zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor 36 uur per week. ’s Ochtends voer je managementtaken op kantoor uit en ’s middags sta je op de groep. Wij bieden een tekenbonus van €1000 bruto!

Bij KleintjeZuid schijnt altijd de zon…

…door iedere dag volop aandacht te geven, aan de kinderen, ouders, medewerkers én de wereld om ons heen, toveren we bij KleintjeZuid elke dag een glimlach op ieders gezicht!

Onze kenmerken:

  • Een jong, dynamisch team met persoonlijke & respectvolle omgang naar de kinderen, de ouders én elkaar
  • Vestigingen op unieke locaties in Amsterdam Zuid
  • Volop aandacht voor jouw individuele ontwikkeling dankzij opleidingen & cursussen
  • Salaris conform de cao-kinderopvang in schaal 7 (€ 2.478 – € 3.277 op basis van 36 uur) inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Bedrijfsfitness
  • Leuke bedrijfsuitjes én uiteraard de vrijdagmiddagborrel

Onze kracht:

Plezier: Dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat en met een glimlach weer naar huis; dát vinden wij erg belangrijk. Elke dag een glimlach, bij de kinderen, de ouders maar ook bij jou!

Duurzaam: We gaan voor de lange termijn. Bewust bouwen we aan een duurzame relatie met jou. Op deze manier zetten we een hecht team neer waar samenwerking centraal staat.

Kracht: We zijn van mening dat wanneer jij vanuit je innerlijke kracht leeft, je dit overbrengt aan de kinderen. Voor zelfvertrouwen en optimisme. Vol kracht.

Energie: Zonder energie is er geen actie! En actie hebben we nodig om te kunnen zijn wie we graag willen zijn, namelijk dé kinderopvang met elke dag een glimlach.

Ontwikkelen: We moedigen groei & ontwikkeling aan. Zonder ontwikkeling geen vooruitgang. Jouw ontwikkeling staat daarom ook centraal want jij draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.


Als
Meewerkend vestigingsmanager:
… geef je op positieve en inspirerende wijze leiding aan het team pedagogisch medewerkers
… ben je eerste aanspreekpunt voor medewerkers & ouders/verzorgers
…voer je het wachtlijst- en plaatsingsbeleid uit én de intakegesprekken
… heb je een signalerende, analyserende en rapporterende rol naar collega-vestigingsmanagers, formulemanager en de directie met betrekking tot het beleid

Wie ben jij?

je bent enthousiast, warm, vrolijk én past binnen ons team!

… je hebt leidinggevende capaciteiten

… je denkt vooruit, bent servicegericht en stressbestendig

je beschikt over een diploma van een (in de CAO vastgestelde) opleiding voor kinderopvang

… je hebt al ruime werkervaring in de kinderopvang.

Solliciteren?

Wat leuk! We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet via: pz@kleintjezuid.nl. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer weten? Aniek Krom (020) 2089920 helpt je graag verder.

Meer vacatures

Deel: